0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Мотокар Пръчици за Хранене, Удобни Пътни Прибори за хранене, Набор от прибори за хранене с Чекмедже за Съхранение на Спалня за Дома (Черно и сребристо)

Мотокар Пръчици за Хранене, Удобни Пътни Прибори за хранене, Набор от прибори за хранене с Чекмедже за Съхранение

BGN 0.00
Налично

Налично

Защита от удари : Нескользящий, здрав корпус от ABS-пластмаса и слот за защита от разклащане ви позволяват да закачите за многократна употреба прибори, за да се избегнат досадни кликвания по време на пътуване.Траен : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, лесно се поддава на корозия и замира, и със сигурност може да се използва в продължение на дълго време.Лесна за съхранение на : Съдове с малък размер, може да се постави в подходящ куфар, а също така и лесно да сложите в раницата и пакет за обяд.Лесен за почистване : Преносим комплект съдове за готвене може да се измие с чиста вода или в миялна машина, което е много удобно.Преносим комплект прибори за хранене : гладко полирана, без заострения, баланс тегло е идеален, безопасен, элегантен и удобен, подходящ за ежедневна употреба, работа, обучение, пътуване и т.н. Характеристика : 1. Лесен за почистване : Преносим комплект съдове за готвене може да се измие с чиста вода или в миялна машина, което е много удобно.2. Траен : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, не е лесно податлива на корозия и замира, и може да се използва в продължение на дълго време с увереност.3. Лесна за съхранение на : Съдове с малък размер, може да се постави в подходящ куфар, а също така и лесно да сложите в раницата и пакет за обяд.4. Защита от удари : нескользящий, здрав корпус от ABS-пластмаса и слот за защита от разклащане позволяват заключване за многократна употреба прибори, за да се избегнат досадни кликвания по време на пътуване. 5. Преносим комплект прибори за хранене : гладко полирана, без острота, баланс на теглото е идеален, безопасен, элегантен и удобен, подходящ за ежедневна употреба, работа, обучение, пътуване и т.н. Параметри : Тип на продукта : Комплект прибори за хранене Материал : неръждаема стомана 304 + abs Тегло : около 142 г / 5 мл Размер лъжици : прибл. 17,7x4 см / 7,0x1,6 инча Размер на схемата : около 0,7x21 см / 0,3x8,3 инча Осъществяване Списък : 1 двойка от x Пръчици за хранене 1 x Ложка1 x Кутия за хранения1 x Определяне на рамката Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Спецификация

Item Type:
Cutlery Set
Material:
304 Stainless Steel+ABS
Weight:
Approx. 142g / 5oz
Spoon Size:
Approx. 17.7x4cm / 7.0x1.6in
Chopsticks Size:
Approx. 0.7x21cm / 0.3x8.3in
Package List:
1 Pair x Chopsticks:
1 x Spoon:
1 x Storage Box:
1 x Fixing Frame:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на клиенти