0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
ЛЮЖ Скандинавски Куката От Ковано Желязо, Декоративни Кука За дрехи Стенни Закачалка За Дрехи, Закачалка За ключове От Вратата

ЛЮЖ Скандинавски Куката От Ковано Желязо, Декоративни Кука За дрехи Стенни Закачалка За Дрехи, Закачалка За

BGN 533.02
Налично

Налично

Избирайте материали от ковано желязо и се създават ръчно.Моделиране идва от начина на живот, съчетавайки мода и умения, получавайки класическа музика.Материалът е плътен, стегнат и не се деформират.Той има дизайн куката с гладки ръбове, която е удобна за захващане и отстраняване и не вреди на дрехите.Подходящ за различни сцени, като баня, хол, спалня, офис.Избирайте материали от ковано желязо и се създават ръчно.Моделиране идва от начина на живот, съчетавайки мода и умения, получавайки класическа музика.Материалът е плътен, стегнат и не се деформират.Той има дизайн куката с гладки ръбове, която е удобна за захващане и отстраняване и не вреди на дрехите.Подходящ за различни сцени, като баня, хол, спалня, офис.Избирайте материали от ковано желязо и се създават ръчно.Моделиране идва от начина на живот, съчетавайки мода и умения, получавайки класическа музика.Материалът е плътен, стегнат и не се деформират.Той има дизайн куката с гладки ръбове, която е удобна за захващане и отстраняване и не вреди на дрехите.Подходящ за различни сцени, като баня, хол, спалня, офис.Спецификация : Име на продукта : Кука за украса стенМатериал : Железовес : 0,84 кгРазмер : 50x25 смстиль : постмодерното / сащ /, скандинавски и т.н. Пространство : дневна / веранда / преминаване и т.н. Списък на пакетите 1 * Куки Стенни закачалка Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!На линия в най-път, а цветовете изцяло предават естетиката на романтичен живот, което е особено хипнотизиращ.

Спецификация

Product Name:
Wall decoration hook
Material:
iron
Weight:
0.84kg
Size:
50X25cm
Style:
Post-modern/American/Nordic, etc.
Space:
living room/porch/aisle, etc.
Package list:
1 * Hooks Wall Hanger :
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs!:
The lines are just right, and the colors fully show the aesthetics of romantic life, which is especially fascinating. :

Избор на клиенти